Bruidsstyling

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen. Je bruidskapsel en/of bruidsmake-up moeten er natuurlijk fantastisch uit zien op de mooiste dag van je leven. Daar help ik je graag bij!

Je hebt een fijne locatie, een prachtige jurk en jouw liefdevolle verloofde, uiteraard kunnen de make-up en het kapsel niet ontbreken. Met liefde en passie voor mijn vak laat ik je stralen op jouw mooiste dag!

HOE GA IK TE WERK?

Om elkaar alvast een beetje te leren kennen zullen we eerst een bel afspraak plannen. Zo kunnen we de wensen bespreken, en kun je alvast alle vragen stellen die je op dat moment hebt. Zo heb je alvast een impressie, en kun je misschien al inschatten of ik diegene ben die bij jou past!
Maximaal 6 weken voor de bruiloft maken we een afspraak voor de proefsessie. Dit kan bij jou thuis, of bij mij in de salon. Hierbij bespreken we nogmaals alle wensen, en ga ik door tot jij 100% tevreden bent. Naar aanleiding van een aantal voorbeelden die jij misschien wel hebt uitgekozen en de gesprekken die we hebben gehad, gaan we kijken wat het mooiste bij jou past en maken we het eigen! Tijdens de proefsessie nemen we hier uitgebreid de tijd voor, zodat je op de trouwdag niet voor verrassingen komt te staan.

DE TROUWDAG

Wauw de dag is aangebroken!
Ik kom bij jou thuis zodat je de dag ontspannen kunt beginnen in jouw eigen omgeving. Je kunt dan volop genieten van alles wat nog gaat gebeuren die dag. Op deze dag zal ik zorgen dat ik goed voorbereid en ruim op tijd aanwezig ben!

DE BRUIDSGASTEN/BRUIDSMEISJES

We mogende gasten natuurlijk niet vergeten, ook hun gaan een mooie dag beleven! Bruidsmeisjes en bruidsgasten kunnen ook bij mij terecht voor hun haar en make-up, zodat zij de dag geheel in stijl met jou mee beleven.

Mocht het nodig zijn, beschik ik over een lieve collega Joyce die kan assisteren in de make-up.

EXTENSION VERHUUR

Herken je dat? Al die mooie Pinterest foto’s Soms mis je net even bij jezelf dat extra stukje volume, lengte of de stevigheid in je haar. Door middel van extensions kan ik jou droomhaar geven voor een dag. Je kunt verschillende extensions huren.

bruidsarrangement

Bruidskapsel

Proefsessie bruidskapsel
Trouwdag bruidskapsel
Inclusief speldjes en vulling
Inclusief productgebruik

€ 290,00

Bruidsmake-up

Proefsessie bruidsmake-up
Trouwdag bruidsmake-up

Inclusief nepwimpers

€ 260,00

ARRANGEMENT

Proefsessie bruidskapsel
Proefsessie bruidsmake-up
Trouwdag bruidskapsel
Trouwdag bruidsmake-up

€ 510,00

Bruidsgasten

Haarstyling vanaf € 37,50
Make-up vanaf € 60,00

Exclusief

Parkeerkosten
Reiskosten: € 0,23 per km
Langer dan 30min reistijd:
€ 25,00 extra toeslag per uur 

verhuur

Clip-in extensions huren vanaf € 40,00.

Borg € 50,00

Mocht je s’avonds een touch-up of tweede stijl willen, vraag dan naar de mogelijkheden. Ik help je graag!